diumenge, 26 d’abril del 2020

BUTLLETA D’ALTA COM A SOCI DE LA PENYA



NOM(*):_________________ COGNOMS(*):_________________________________________________
NIF/NIE(*):_______________ ADREÇA(*):__________________________________________________
CODI POSTAL(*):_______ POBLACIÓ(*):_________________ DATA NAIXEMENT(*): __-_______-___
TELF. MÒBIL(*):___________ TELF. FIX:___________ @correu: _______________________________
ETS SOCI DEL BARÇA(*) (**): SI NO (en cas que la resposta sigui ) CLAU SOCI FCB:________________
TENS ABONAMENT AL CAMP (**): SI NO UTILITZARÀS L’AUTOCAR(*) (**): SI NO
(en cas que la resposta sigui ) VOLS ABONAMENT A L’AUTOCAR A PREU REDUÏT (**): SI NO
AMB QUIN ALTRE PENYISTA VOLS ANAR AL CAMP EN EL REPARTIMENT GRATUÏT D’ABONAMENTS:
us heu de posar mútuament d’acord i us heu de citar l’un a l’altre: ____________________________________________
TARIFA INDIVIDUAL(*): QUOTA ANUAL 18 EUROS (obligatòria pels majors de 18 anys)
TARIFA FAMILIAR: QUOTA ANUAL 60 EUROS (només per 2 membres de la parella més fills, o nets, menors de 18 anys)
NOM:_________ COGNOMS:______________________________ NIF/NIE:____________ DATA NAIXEMENT: __-_____-__
NOM:_________ COGNOMS:______________________________ NIF/NIE:____________ DATA NAIXEMENT: __-_____-__
NOM:_________ COGNOMS:______________________________ NIF/NIE:____________ DATA NAIXEMENT: __-_____-__
NOM:_________ COGNOMS:______________________________ NIF/NIE:____________ DATA NAIXEMENT: __-_____-__
NÚM. DE COMPTE (IBAN)(*):


























Ordre de domiciliació de càrrec directe SEPA: Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, s’autoritza a la Penya a enviar instruccions a l'entitat del deutor per carregar al seu compte la quota anual i a l'entitat per a efectuar els càrrecs al seu compte seguint les instruccions de la Penya. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament del rebut per la seva entitat en les vuit setmanes següents a la data de càrrec en compte. Es pot obtenir informació addicional sobre els drets del deutor en la seva entitat financera.
Autoritzo a carregar la quota anual abans del 30 d’octubre anterior a l’any de validesa del carnet de penyista emès pel ‘FC Barcelona – Confederació Mundial de Penyes’.
Autoritzo a carregar la quota anual de l’any en curs en que em dono d’alta a la Penya. En cas d’impagament assumiré les costes que es generin.
Autoritzo el tractament de les meves dades personals per a la gestió de la meva inscripció en el registre de socis de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt i del FC Barcelona i per a rebre informació relacionada amb la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt i el FC Barcelona.
Autoritzo a captar, enregistrar, usar, publicar i distribuir imatges meves a través de qualsevol mitjà de comunicació de la Penya, d’acord amb la llei orgànica 1/1982.
Estic assabentat que la informació de la Penya només la rebré per correu electrònic, per la pàgina web o a través del canal de Telegram.
Accepto els Estatuts de la Penya Barcelonista aprovats en l’Assemblea General del 26 de febrer del 2012 i els Reglaments aprovats.
Notificaré degudament a la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt els canvis que es produeixin en les meves dades al correu electrònic: penyabarcelonista@arenysdemunt.cat i a mantenir-les degudament actualitzades.
Les dades indicades en aquest full corresponen amb les dades reals.
(*) Camps obligatoris (**) Encercla la resposta Signatura:


(ús intern Penya)
Número de penyista:
Data reg. PB:
Data reg. FCB:
Mandat SOCI:0001 – AUTOCAR: 0002
Arenys de Munt, _____ de ______________del 20___

Informació bàsica sobre Protecció de Dades Personals
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Penya Barcelonista Arenys de Munt. FINALITATS: Gestió de la inscripció de l’interessat en el registre de socis de la Penya, per a rebre informació relacionada amb la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt i del F.C. Barcelona. LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit, mitjançant la signatura donada. DESTINATARIS: Les dades no seran cedides a tercers, excepte requeriments judicials o de la Adm. Pública en l’àmbit de la seva potestat i seran gestionades per empleats o persones autoritzades pel Responsable. DRETS DE L’INTERESSAT: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s’especifiquen el la nostra Política de Privacitat. INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat al revers d’aquest document.
D’acord la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades, per al tractament de dades dels menors de 16 anys, caldrà el consentiment del tutor legal.
POLÍTICA DE PRIVACITAT
1. OBJECTE
La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt ha assumit el compromís de protegir la teva privacitat i les seves dades personals. En aquesta Política de Privacitat li informem de la forma en la qual protegim les seves dades personals. Li recomanem llegir-la abans de complimentar el formulari.
La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt defensa fermament els drets fonamentals a la privacitat i a la protecció de les dades personals, així com el compliment de les lleis nacionals i europees relatives a la privacitat.
En aquesta declaració de privacitat es descriu com la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt tracta i protegeix les dades personals de qui les facilita, així com en el context de les nostres activitats internes.
2. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT
El responsable de tractament de les dades personals que ens faciliti és la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt, amb domicili social a Rial Bellsolell, 5 d’Arenys de Munt. Les dades de contacte són: telèfon 610 58 00 06 o correu electrònic penyabarcelonista@arenysdemunt.cat
3. DADES QUE RECOPILEM
Les dades personals, que siguin facilitades pels interessats, podran ser tractades per la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt com a Responsable del Tractament, sent en tot moment conservades i tractades en territori Europeu.
Les dades facilitades per l’interessat, s’entendran que són correctes, ja que és el propi interessat el que, voluntàriament, introdueix les seves dades en els formularis i qui respon de la seva veracitat.
4. FINALITATS DELS TRACTAMENTS DE LES DADES PERSONALS
Les dades personals que ens faciliti al formulari d’inscripció, es tractaran per a la gestió de la inscripció de l’interessat en el registre de socis de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt, per a rebre informació relacionada amb la Penya i el F.C. Barcelona.
5. TERMINIS DE CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES PERSONALS
Les dades es conservaran fins a la finalització de l’activitat que es tracti o fins que l’interessat sol·liciti la seva supressió. Les seves dades personals, es conservaran bloquejades mentre existeixin obligacions legals exigibles al Responsable del tractament conforme a la normativa vigent en cada moment. Una vegada finalitzats aquests terminis de prescripció d’obligacions legals, les seves dades seran destruïdes. En el procés de destrucció de les dades personals, s’aplicaran totes les mesures de seguretat necessàries per mantenir la confidencialitat de les mateixes.
6. LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS
La base legal pel tractament de les seves dades personals és el consentiment lliure i explícit, donat en el moment de facilitar voluntàriament les seves dades personals en el formulari i l’acceptació del seu tractament en l’apartat corresponent.
7. COMUNICACIÓ DE LES SEVES DADES PERSONALS A TERCERS
La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt no comunicarà les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte per complir amb una obligació legal i/o per requeriment judicial o de l’Administració Pública en l’exercici de les seves potestats i seran gestionades per empleats o persones autoritzades pel Responsable del tractament.
8. DRETS QUE ES PODEN EXERCIR
Qualsevol persona té dret a obtenir informació clara i comprensible sobre el tractament que la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt està fent de les seves dades personals. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves pròpies dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades, així com revocar el consentiment atorgat, l’exercici d’oposició al tractament de les seves dades i també pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.
L’exercici dels drets anteriorment indicats es poden sol·licitar per correu postal o electrònic, adjuntant còpia del DNI o passaport i exposant el dret que vol sol·licitar davant de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt a les adreces facilitades en el punt 2 d’aquesta Política de Privacitat.
9. DRET A PRESENTAR RECLAMACIÓ DAVANT L’AUTORITAT DE CONTROL
En tot moment podrà presentar reclamació davant l’autoritat de control competent.
10. MESURES DE SEGURETAT QUE S’APLIQUEN A LES DADES PERSONALS
La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt aplica les mesures tècniques i organitzatives necessàries tenint en compte els riscos que presenten els tractaments de les dades personals, en particular com a conseqüència de la destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de dades personals transmeses, conservades o tractades d’una altra forma, o la comunicació o accés no autoritzat a aquestes dades personals.
L’aplicació de les mesures tècniques i organitzatives previstes tenen en compte l’estat de la tècnica, els costos d’aplicació, i la naturalesa, l’abast, el context i les finalitats dels tractaments, així com els riscos de probabilitat i gravetat variables per als drets i llibertats de les persones físiques.
La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt aplica aquestes mesures de seguretat per garantir un nivell de seguretat adequat per mitigar els riscos detectats en les anàlisis efectuades prèviament als tractaments i durant tot el cicle de vida de les dades personals i els seus tractaments.
11. CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT
La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat quan sigui necessari per adaptar novetats legislatives o altres regulacions, per les bones pràctiques i procediments de la mateixa Penya Barcelonista d’Arenys de Munt i per requeriment de les autoritats de control.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada