diumenge, 18 de juliol del 2021

RENÚNCIA DEL PRESIDENT I CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS PEL 5 DE SETEMBRE.

En l’Assemblea Ordinària del 15 de juliol, en el torn de ‘Precs i Preguntes’, el fins ara President de la Penya Barcelonista, en Jaume Rossell, va presentar la seva renúncia a continuar al capdavant de la nostra associació, seguint el que determina l’article 15.2.c dels nostres estatuts (s’adjunta). 

La resta de membres de la Junta Directiva actual, atesa aquesta situació sobrevinguda i atès que el nostre compromís, més enllà del Barça i de la Penya, va ser amb en Jaume Rossell, considerem que hem de convocar eleccions per escollir un nou President i/o una nova Junta Directiva i que siguin els penyistes els qui decideixin les persones que han d'estar al capdavant de la Penya.

És per aquest motiu que convoquem eleccions, seguint el que determinen els estatuts de la Penya, pel diumenge 5 de setembre

Fins a aquesta data continuarem realitzant les tasques habituals de la Penya, actuant com a President en funcions fins el 5 de setembre l’Alejandro Reyes (art. 15.3 dels nostres estatus), que assumirà provisionalment les responsabilitats que fins ara exercia en Jaume Rossell. 

Demà us informarem detalladament del procés d’eleccions i dels requisits que determinen els estatuts perquè qualsevol penyista pugui presentar-se a aquestes eleccions. 

La Junta Directiva de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada